A pattanásai kezeléséhez keresse fel bőrgyógyászatunkat!

A szép bőrtől csak néhány arckezelésnyi távolságra van. A pattanás kezelése hozzáértő bőrgyógyásszal nem marad látható eredmények nélkül.

A pattanásos és problémás bőr a tinédzserkor népszerűtlen velejárója. A tizenéves kort maguk mögött hagyva, sokan később is a kipattogzott arcbőrükkel találják szembe magukat, ha belenéznek a tükörbe. A pattanás kezelésére sajnos nem mindig elég a tudatosan választott kozmetikai termékek napi használata. A pattanások kialakulásának több oka is van ugyanis.

A pattanás kialakulását a bőr fokozott faggyútermelése okozza. A faggyúmirigyek eltömődnek és begyulladnak, ez jelenik meg az arcon piros, fájdalmas dudorokként. A faggyúmirigyek megnövekedett aktivitásának forrása lehet a hormonháztartás felborulása, ahogyan egyszerűen genetikai hajlamból is fakadhat. Emellett egyes gyógyszerek szedése is  járhat ilyen, az arcbőrön megjelenő mellékhatásokkal, valamint a káros szokásokkal teli életmód szintén.

A rendelőnk budai bőrgyógyásza jól tudja, hogyan lehet az ilyen makacs és önbizalom romboló bőr jelenségekkel felvenni a harcot. A szakember a kémiai hámlasztást ajánlja, ami kúraszerűen alkalmazva egyszerűen lenyűgözően hatásos tud lenni. A kémiai hámlasztást más kezelésekkel is lehet kombinálni a még szebb, üdébb és fiatalosabb arcbőr eléréséhez.

A hámlasztás rendszeres és tudatos alkalmazása szépen, lassan el tudja tüntetni a bőr elhalt rétegeit, ezzel együtt pedig a gyulladt bőrt is helyreteszi. Van különbség azonban hámlasztás és hámlasztás között. A kozmetikai és az orvosi hámlasztás is más. Az utóbbit végzi budai bőrgyógyászunk, aki tisztában van azzal, milyen kezelést és odafigyelést igényelnek ezek az erős savak. A páciensek arcbőre fokozatosan lesz egyre szebb, tisztább és egészségesebb minden egyes kezelést követően.

A pattanásos, aknés bőr számára is van remény, ne mondjon le arról, hogy valaha olyan bőre lesz, amire szívesen néz. Kérjen időpontot pattanás kezelésre az egyik, megadott elérhetőségünkön! Várjuk szeretettel a budai rendelőben!

Címkék