Bőrfiatalítás férfiaknak

A bőrfiatalítás nem csak a hölgyek kiváltsága. Férfiakat is várunk budapesti bőrgyógyászati rendelőnkben, ha egy kis megújulásra vágynak.

A férfiak is igénylik az arcápolást, számukra is fontos az ápolt és fiatalos megjelenés. Az üde, sima és egészséges bőr azt üzeni, hogy foglalkozom magammal, fontos, hogyan nézek ki. A szem sarkából végigfutó szarkalábak, a huncut mosolyráncok egy érett férfi arcon rendkívül vonzóak tudnak lenni, de le lehet lassítani az elmélyülésüket.

A férfiak vállán nincs olyan nyomás, hogy minél tovább maradjanak vonzóan fiatalok és hosszú ideig őrizzék meg a friss kinézetüket. Mégis egyre több férfi foglal időpontot kozmetikushoz és jelentkezik be bőrgyógyászhoz. Ők is szeretnének aktívan törődni a külsejükkel és nem csak edzés vagy diétázás formájában.

A bőrfiatalítás egyik szuperfegyvere a bőr lézeres arckezelése. A férfiak bőrével is egyenesen csodát tud tenni egy ilyen, kúraszerűen, illetve rendszeresen elvégzett kezelés. A férfiak alapvetően kevesebb kozmetikai terméket használnak, nem foglal el központi helyet a napi rutinjukban a tudatos arcápolás. Ennek következtében az első ráncok hamarabb megjelennek a szemük alatt, a homlokukon vagy a mosolyuk sarkában.

A lézeres arckezeléssel minden túlzás nélkül éveket is le tudnak tagadni. A szakszerűen és személyre szabottan elvégzett kezelés az arcbőrt valóban képes megfiatalítani. Az idő nyomainak halványítása mellett a meglévő bőrhibák javítása és eltüntetése is lehetséges.

A lézeres arckezelésen a széndioxid-lézersugár pontról-pontra veszi kezelésbe a bőrfelszínt az egész arcon vagy csak kijelölt területeken. A bőr kollagén termelése fokozódik, a bőr pedig simább, feszesebb lesz. Érdemes minél előbb elkezdeni, hiszen amellett, hogy kíméletes, hatásos is egyben.

A jó megjelenés és a fiatalos külső ugyanolyan fontos Önnek, mint az egészséges életmód vagy az edzett fizikum? Jelentkezzen be a budapesti bőrgyógyászatunkra és vegyen részt esztétikai célú arckezelésen! A megújulás szemmel látható lesz és büszkén zsebelheti be érte a bókokat.

Címkék