Orvosi peeling a fiatalos, megújult arcért

Természetes arckezelési módszert keres? Fontos Önnek a bőre egészsége? Az orvosi peeling segítségével szebbé és simábbá teheti az arcát

Az ember bőrét sokféle környezeti hatás éri. Nyáron az erős napfény, télen a hideg és a szél kiszárítja a bőrt, és elváltozások is megjelenhetnek rajta. A kor előrehaladtával ezek a jelek látványosabbak, és láthatóvá válnak a ráncok.

A bőr állapotát befolyásolja a hormonháztartás működése, és a lelki folyamatok is. Az arcbőr egészsége a legszembetűnőbb, ezért sokan keresnek megoldást a különböző problémákra. 

Ha szeretné az arcbőrét megújítani, vagy feszesebb, simább bőrű nyakra, dekoltázsra vágyik, akkor válassza az orvosi peelinget! Ezt a kezelést, amit csak szakorvos végezhet, bőrgyógyászati rendelőnkben igénybe veheti. 

Lehetősége van a kémiai hámlasztások közül választani attól függően, hogy az Ön számára melyik a legmegfelelőbb eljárás. Hatékony módszer a TCA hámlasztás, ami egyre népszerűbb. Ez erősebb savval végzett hámlasztás a gyümölcssavas megoldáshoz képest. Ennek köszönhetően nem csak a hámfelszín megújulását eredményezi, hanem jelentős mértékben serkenti a kollagén rostok termelődését a kötőszöveti rétegben is. Májfoltok esetében kiváló eredmény születhet.

Bőrgyógyászunk elvégzi a szükséges vizsgálatokat, és ennek alapján ajánlja a legcélravezetőbb módszert. Az orvosi peeling mélyhámlasztást jelent, ami egyre ismertebb és közkedveltebb az emberek körében. Kíméletes, fájdalommentes kezelést végzünk, amely során egészségesebb és szebb lesz az arcbőr. 

Tanácsokkal látjuk el, így otthonában eredményesebben végezheti a bőrápolást. Az alkalmazott kezeléseink nagyon sok előnyös hatást fejtenek ki, amelyeket megtapasztalhat Ön is. Halványodnak a pigmentfoltok, javul a pattanásos bőr állapota, eltűnnek az apró ráncok és a hegek. 

Ha szeretne természetes módszert találni, akkor ezt megteheti bőrgyógyászati rendelőnkben. Simábbá és egészségesebbé varázsoljuk a bőrét. Szakorvosunk tanácsai alapján válassza a legmegfelelőbb eljárást, forduljon hozzánk bizalommal! 

Címkék