Lézeres arckezelés és kémiai hámlasztás az arcfiatalítás eszközeként

Szeretné az arcbőrét a nyár beköszönte előtt megújítani? Bőrhibákkal küzd? A lézeres arckezelések és a kémiai hámlasztás megoldást jelentenek a problémákra

A téli hónapokban mindenkinek elhalványodik és szárazabbá válik a bőre. A nyári napozás előtt érdemes a bőr állapotát megújítani, a zavaró hibákat, foltokat, sérüléseket eltüntetni. Az erős napfény megjelenése előtt jó, ha hidratáltabb lesz az arcbőr, és felfrissülnek a rétegei. 

Bőrgyógyászati rendelőnkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hozzánk látogatóknak. Az orvos alaposan megvizsgálja Önt, felállítja a diagnózist, és a legmegfelelőbb kezelést javasolja. Az általános bőrgyógyászati problémák mellett foglalkozunk esztétikai kezelésekkel is, amelyek lehetővé teszik a szépülést. 

A kémiai hámlasztás előnyösen hat a hideg hónapok után. Ez a módszer az öregedő bőr megújulásához vezet. Már a felületes hámlasztás is kiváló eredményt hoz, és növekszik a bőr hidratáltsága. A mélyebb kémiai hámlasztás a rugalmasságot is fokozza, és segít abban, hogy eltűnjenek a bőrhibák, simább legyen az arc.

Ezzel a kíméletes eljárással megszépül az arcbőre, és készülhet a nyári napozásra. Kitisztulnak a pórusok, megszűnnek a pattanások, és elhalványulnak a pigment foltok. Ajánljuk, hogy a kezelésen még az erős napsugarak megjelenése előtt vegyen részt, így a bőrének lesz ideje megnyugodni. 

A lézeres arckezelés a bőrfiatalítás kiváló eszköze, ezért egyre népszerűbb. A hatékony bőrmegújítás az új technika alkalmazásával történik. A látványos szépülés rövid időn belül érzékelhető. A bőr simább, rugalmasabb lesz, és ez elérhető más testrészeken is. A nyakon, a dekoltázson és a kézen is kiváló eredmények várhatóak. 

A lézeres arcfiatalítást az idősebb hölgyek és férfiak különösen kedvelik. A kezelések kombinálhatóak ráncfeltöltéssel, így csodás változás történik az arccal. Bizonyos esetekben javasoljuk a frakcionált lézeres arckezelést, amit szintén rendszeresen végzünk bőrgyógyászati rendelőnkben. 

Szakembereink kiváló tudása, az alkalmazott módszerek, és a kellemes környezet megteszi a hatását. Forduljon hozzánk bizalommal, és készüljön a nyárra megújult, szép arccal! 

Címkék